Support Forum

Content of the article

WPBE - WordPress Posts Bulk Editor Professional
You need to log-in to create request (topic) to the support

Your country is not defined! Troubles with internet connection or GeoIp service.

(new from 01-07-2019)
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here.
The support doesn work on saturdays and sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

Hi

Does this mean something?

Your country is not defined! Troubles with internet connection or GeoIp service.

Thanks

Jesper

Hello Jesper

This means that woocommerce cannot determine the location of users.

How to fix?

I fixed it, it now shows the country in advanced tab.

Closed firefox, went to Canada on VPN, opened firefox, and it shows EUR, my welcome currency is USD, and I use sessions, should it not show USD then?

Hello

Please  drop  me  wp-admin access -  https://c2n.me/42BAoj4.png

Read   this  - https://currency-switcher.com/using-geolocation-causes-problems-doesnt-seem-to-work-for-me/

GEOIP works now, went to vpn brazil, Your country is: Brazil, went to firefox https://enagi.com/dev/woocs/, the currency shown was EUR, should be USD, please look at it....

Hello

I checked  it - https://c2n.me/43zte5n - everything seems to work correctly

well, not my end, how do I upload a pic to you so you can see the problem?

Hello

Use services to transfer data by link. Example:  drop box  Or  use  clip2net

https://drive.google.com/file/d/1xVEPU1OWOBS7nPtG_YhGQXO8PvnIFBid/view?usp=sharing

 

See pic, I vpn to USA, your plugin got that right in the backend, opened up a firefow browser and EUr is shown, but it should be USD, bug?

Hello

Very important! This should be first visit.  To test use - https://www.locabrowser.com

Here is 3 pics from locabrowser showing it does not work...

https://drive.google.com/drive/folders/1n9nFRWhPaqDgK7awj6Rr1HW1F6Dj2K1a

Hello

I did  test - https://c2n.me/43E0l4u - I can not repeat this error

the picture you sent does not document that you tested it the way I did.

Please go to locabrowser on USA, Canada and Germany on enagi.com/dev/woocs/shop/ and show document you get the correct currencies.

I just did it again, and Canada is wrong the other two correct... so still there is something wrong...

Hello

the picture you sent does not document that you tested it the way I did. - This is  Video! Please watch this -  https://c2n.me/43E0l4u

 

+ NEW video - https://c2n.me/43FcexH  - All is  correct