Support Forum

Content of the article

You need to log-in to create request (topic) to the support

woocs_redirect is not defined when I try to switch the currency

(new from 01-07-2019)
This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

I installed the plugin and activate as instructed, the widget currency switcher  I've added to the sidebar but I'm having an error on my console when I am trying to switch the currency:

(index):369 Uncaught ReferenceError: woocs_redirect is not defined
at HTMLSelectElement.onchange ((index):369)

I would really appreciate the help you could give to fix this.

 

 

 

Hello

Please  drop me  wp-admin access  - https://c2n.me/43SC6rb.png ->  https://c2n.me/42BAoj4.png  I will  check it

Did it. Thanks

Hello

Please  check  the link to  your site (Unable to access site)

It has no SSL since it's on underdevelopment environment so please click advance and proceed to website.

Hello

No.  Code  of the  error - ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Hello, can you check again and also if still, you cannot access site can you send me a screenshot.

 

Thanks

Another issue, flags are not showing on the frontend.. !!

Hello

Video - in  private data

It might be ISP ISSUE. I will get back to you asap

Hello,

 

Can you try again?

 

Thanks,

 

Argjend

Hello Argjend

I can not repeat this error/ New video in private  data

 

Hello Pablo,

 

thanks a lot, is fixed. I was missing wp_header.

 

Best

Hello

 

Ok! Great! Welcome;)