PluginUs.Net - Business Tools for WooCommerce and WordPress

[realize your idea - make your dreams come true]
Cyber Monday 2021
Cyber Monday 2021 timer

Support Forum

You need to log-in to create request (topic) to the support

font awesome and media player don't show after search results are found

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see blue-green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24~36 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

This is an interesting problem that I've been attempting to solve but no luck. The pages all load fine when I enter them through the home page or on the search page if I haven't sent any queries yet. But if I've actually searched for an item, and click on the product - the media player and all font awesome icons disappear. I've tried finding the conflicts for font awesome, but it doesn't appear to be there. This problem only happens when i've searched for an item, and then retains itself until i refresh the browser. Has this happened before? I'm interested in any solutions.

thanks

Hello

Perhaps this is a third-party template incompatibility with Ajax mode. Try  to disable  Ajax  mode  and   do   test.

Drop  me  exact  link  to the  issue.  Describe in more detail what I should do to get this error.