Support Forum

Content of the article

You need to log-in to create request (topic) to the support

Deleted the plugin 9 months back but still see woocs data in some orders

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.
12

Hello

Please do test

1 match in XXXX_options

 

Also theme settings like logo and all designs seems to be lost on front end.

Hello

I deleted  fields  only  with  string "woocs". Do you have a backup?

1 match in XXXX_options -  unfortunately I can’t find it.

Hello Pablo:

Since this was staging area hence backup is not there. If you want i can setup a fresh staging area for you to try out and help.

 

Regards

Hello

Ok! Please  do it.

Have done it and updated private data with information.

Hello

Do test please! I hope this is the last time;)

Yeah i also wished it was. but

1 match in XXXX_options

Under this table : theme_mods_flatsome-child

has traces of woocs flags and stuff.

The moment i delete the argument from the table the site throws 500 error. When i check logs i find "Adminer" plugin is throwing errors. The moment i login to ftp and delete the plugin the site settings are reverted to default and not to the one we have on frontend.

argument is "s:14:"top_right_text";s:44:"<b><font color="Black">Currency:-</font></b>";s:21:"nav_position_text_top";s:72:"[woocs show_flags=0 width='150px' flag_position='right' txt_type='desc']";"

Hello

argument is "s:14:"top_right_text";s:44:"<b><font color="Black">Currency:-</font></b>";s:21:"nav_position_text_top";s:72:"[woocs show_flags=0 width='150px' flag_position='right' txt_type='desc']";"  -  This is not related to my plugin.  This is the content you inserted (shortcode of the plugin).

12