Support Forum

Content of the article

You need to log-in to create request (topic) to the support

woof filter update

(new from 01-07-2019)
This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

hello

we have just updated WOOF - WooCommerce Products Filter 2.2.3. Since then I have had some problems.

The search by the slider (e. g. 50° to 140°) displays all devices providing 50 or 140°.

Previously it displayed the devices providing 50° and 140°.

 

You gave me the following code to put in function.php:

 

add_filter('woof_main_query_tax_relations','my_woof_main_query_tax_relations');

function my_woof_main_query_query_tax_relations()

{

return array(

"product_tag" =>"AND",

"pa_regulation-de-temperature" => "AND' ,

"pa_pressure-bar" =>"AND' ,

"pa_pressure-mbar" =>"AND' ,

"pa_temperature-point-de-rosee" => "AND

);

since it was no longer there I wanted to put it back but with this code the site crashes.

I can't find the private data of the forum to give you access to my site?

 

thank you

 

Hello

This code is not correct!

Try  this  code:

add_filter('woof_main_query_tax_relations','my_woof_main_query_tax_relations',9999);

function my_woof_main_query_query_tax_relations()

{

return array(

"product_tag" =>"AND",

"pa_regulation-de-temperature" => "AND' ,

"pa_pressure-bar" =>"AND' ,

"pa_pressure-mbar" =>"AND' ,

"pa_temperature-point-de-rosee" => "AND

);

}

If  no luck:

Try in file   - \plugins\woocommerce-products-filter\views\plugin_options.php - add  code - https://c2n.me/44F0wwf.png

woof_option_slider

And  change  logic in additional options - https://c2n.me/44F0GmE.png

Hello

I have made the desired modification, but I still do not have the expected results.
in functions.php the code crashes the site.
so I made the changes in plugin_options.php

if I look for a device that goes from 30° to 155° in the results it displays me devices that start at 50°.
http://c2n.me/44FvG5h

I don't have attribute 30 in my product
http://c2n.me/44Fw7Ez

I have the AND parameter in my filter
http://c2n.me/44FwEz3

any ideas?

thank you

 

Hello

in functions.php the code crashes the site - Please  drop me  text  of the  error

 

AND  try  this:

add_filter('woof_main_query_tax_relations','my_woof_main_query_tax_relations',9999);

function my_woof_main_query_query_tax_relations($array)

{

return array(

"product_tag" =>"AND",

"pa_regulation-de-temperature" => "AND'",

"pa_pressure-bar" =>"AND",

"pa_pressure-mbar" =>"AND" ,

"pa_temperature-point-de-rosee" => "AND"

);

}

Ok, I put in the new code and it works, thanks.
I had my filter in the left sidebare of my category page, but I can't put it back. Do you have any idea?

thank you

Hello

Looks like you removed the sidebar. It depends on the theme settings.

Okay, thanks, I'll check with the support of my theme.

another problem on the page:

https://dev.fensor.com/categorie-produit/calibrateur-temperature/thermometre-reference/sondes-mesure-temperature/

For example the product "0°c to 1300°C" does not appear in the list "predefined temperature range" yet the attribute is well filled in. I have many attributes that do not appear in the list and I can't find why?

http://c2n.me/44IYbx4

thank you

Hello

Looks like a file for "turbo mode"  was created incorrectly.

Please  disable  "turbo mode"  and  do  test.

Check  your  FTP access

Hello,
thank you for the answer,

I tried without the turbo mode, actually I find my complete list.
but I have another anomaly in turbo off mode
turbo on:

http://c2n.me/44LOXbJ

turbo off:

http://c2n.me/44LP6fR

Sorry, for the ftp there is a space behind the password

Hello

Unfortunately without FTP I can’t  check  it

Sorry, I changed the password.

Best regards

Hello

Your FTP access is not valid. Write when you fix it

Hello

I updated the private data and tested the connection

it's ok

Hello

Please  do test!

New  code  in  functions.php