Support Forum

Content of the article

You need to log-in to create request (topic) to the support

WOOBE is hanging on loading

(new from 01-07-2019)
This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

Last time WOOBE is hanging showing just logo. About two weeks ago it was working fine. I am using the premium version 2.0.5.1. The plugin was updated to the latest version, downloaded from my account. All caches were purged (I use W3 Total Cache) several times.

The regular version works fine. Nice plugin. Please help.

Hello

Please  drop me  wp-admin access I will check  it - https://c2n.me/42BAoj4.png

Hi, I resolved the problem. It was necessary to clear Cookies and Site Data in the browser (I am using Firefox) in addition to clearing cache on the server. Just for information. Yesterday (before clearing the cache on the server) I tried WOOBE on two computers and it was not working at all (together with WPBE though I have never opened it).

Hello

Great! Thank you  for  cooperation!