PluginUs.Net - Business Tools for WordPress and WooCommerce

[realize your idea - make your dreams come true]

Support Forum

You need to log-in to create request (topic) to the support

Problem with filters (maybe with more fuctions) after Redis activation

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see blue-green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24~36 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

Hi!

After activating Redis today, we noticed a filtering issue. Filtering is done (you can see it in history as well), but the full list of products is still displayed. Everything works fine with Redis turned off. It is possible that there is also a problem with other functionalities.

You have experience with this topic, can you help?

ohzuza.com/sklep

Best regards,
Szymon Malinowski

We changed the settings in Redis and it looks like everything is working fine.

Hello Szymon

Ok! thank  you  for  info.  I'll tell the developers that Redis is causing the problem