Support Forum

You need to log-in to create request (topic) to the support

Filters not opening up

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24~36 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

Hi

i am using this plugin on a dev site for a client and this week after I updated all plugins and Wordpress, the filters are not working.

 

i added an image as the filters open object and when I click on it the filters do not open which means that the customer can not use the filters.

 

you can see it http://xava-clients.ie/ioresource/products/all-products

 

i really need the filters to operate reliably as my clients needs the functionality.

 

Hello

Please  delete  all  your  customization

It looks like this script is not initialized  - https://c2n.me/496pe4g.png

To  check it  in  file - \wp-content\plugins\woocommerce-products-filter\js\front.js - add  code - https://c2n.me/496pko5.png - and  do a  test

When I add the alert as you asked, I get the popup as soon as the page loads showing me that function is active.

 

In the Chrome developer console, I added a breakpoint and when I click the filters button, the break point is not triggered. I am testing with the removal of customisations now.

WooHoo it is working after I removed on of my customisations - thank you so much for pointing me in the right direction.

Hello

Great! Welcome;)