PluginUs.Net - Business Tools for WooCommerce and WordPress

[realize your idea - make your dreams come true]

Support Forum

You need to log-in to create request (topic) to the support

Custom field problem

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see blue-green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24~36 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

I have a custom field attached to the products, it is a URL or text field, containing URL like this:

https://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Weston_Benson

 

But there is problem with URLs containing percent codes like this:

https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89douard_Manet

In this case the field remains empty, or [object,Object]

 

Hello

Just checked it https://share.stackovergo.com/image/i20210908175908.png - and link keeps well. Can you please make short video how you keep it, and where it is displayed wrong?

I sent he link in private

 

Hello

I investigated it, and this is not related to WOOBE but global trouble: https://share.stackovergo.com/video/v20210909121400.mp4

I found ways to resolve it here: https://stackoverflow.com/questions/18176661/copying-a-utf-8-url-from-browsers-address-bar-gives-only-the-ugly-encoded-one

Yes, this way works. What a problem. Many thanks for the solution, indeed!

Welcome :)