Support Forum

Content of the article

WPBE - WordPress Posts Bulk Editor Professional
You need to log-in to create request (topic) to the support

Broken AND logic

(new from 01-07-2019)
If you not got email within 24 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here.
The support doesn work on saturdays and sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

Hello,
My setup is this : https://premiumfactory.eu/en/product-category-en/special-effect-machines-en/

  • I have set filters on a left side bar.
  • Filters are all checkboxes with "AND"  logic filtering (not or)
  • Products can be filtered by category, attributes or brands
  • Filters disappear automatically if they are empty
  • All products have at least one category and one attribute from the "effect" family

My problem is when I first filter my shop using the category filter, the generated result page does not display all available filters anymore. Only the category filter remains. It should not be that way since all products have at least one attribute "effect" so they should be displayed too.

What I am doing wrong?

Thank you

Regards

Hello

Very strange! Please  add  FTP access?

Can I disable  plugins/theme  to test?

Hello,

No you can not but I'll send you tomorrow new credentials for our staging website where you'll be able to do everything you want to test. Just the time for me to make the copy.

Regards

Hello

Ok!  Please write me when it is ready.

hello Pablo,

I've updated the credentials. You can run your tests ;)

Thank you for your help

Hello

Please add  FTP access.

Hello,
I 've created an access for you. Please see private infos.

Regards

Hello

Please do not forget to press the button - https://c2n.me/43MAwO2.png

Done

Hello

Please watch  my  video  in the  private  data

Hello,

That's odd I thought  removed the redirection. But if you go back to dev.premiumfactory.eu you should be connected to wordpress. I tried myself.

I found another redirection that I removed. You should not have trouble to connect anymore now.

Hello

The same  result!

Please  in data base  of the staging site   find  tab  wp_options  and  change  site url - https://c2n.me/43QqcyS.png

Hello,

my previous changes were not saved. No more redirection now.

Regards

Hello

Please  update  plugin  to latest  version  and  do test - https://products-filter.com/how-to-make-auto-update-for-wordpress-plugins-and-themes-bought-on-envato/

 

Hello,

The update seems to fix the issue. Thank you, you can close this topic.

Regards

Hello

Welcome;)

http://codecanyon.net/downloads - rate please the plugin if you liked it ...