PluginUs.Net - Business Tools for WooCommerce and WordPress

[realize your idea - make your dreams come true]

Support Forum

You need to log-in to create request (topic) to the support

While filtering woocommerce_before_shop_loop action not triggering

This support system is for all types of the plugins as for premium versions, so for free ones! If you have premium version do not forget in the private data of the request (!!not in the text of the support request!!) after its publishing insert purchase code please (see blue-green button on the right side) and press Save button.
If you not got email within 24~36 business hours, firstly check your spam box, and if no any email from the support there - back to the forum and read answer here. DO NOT ANSWER ON EMAILS [noreply@pluginus.net] FROM THE FORUM!! Emails are just for your info, all answers should be published only here.
The support doesn work on Saturdays and Sundays, so some Friday requests can be answered on Monday.

We have an issue using WOOF filter.
On the archive page while the filter is active it looks like everything hooked to woocommerce_before_shop_loop action is missing and looks like on the shop page.

Here's is the video-demo for the issue https://youtu.be/YKyaqsqnFtc 
As you can see there – while I'm trying to filter product the top part of the page is different and looks like it should be on the root shop page, but once I clear the filter – everything goes back.
What could be the problem? And how to fix it?

And here is one more detail that I've noticed.
The template hierarchy is different in both cases. The only difference is that on the left – we see the filtered results page, on the right we have just the same product category (without filtering)

Soure image

Hello

Please  drop  me  exact  link to  the  issue and access if the site is closed

Check please. Added credentials already

Hello

Please  paste your license key here - https://share.stackovergo.com/image/i20210618130558.png -> https://share.stackovergo.com/image/i20210618130614.png

Did it, check please

try  to  use  SEO urls - https://products-filter.com/extencion/seo-url-request  and  check  options - Advanced->Options - https://c2n.me/4edvP8H.png