PluginUs.Net - Business -työkalut WooCommercelle ja WordPressille

[toteuta ideasi - tee unelmistasi]

Tietosuojalauseke

Keitä me olemme

Sivustomme osoite on: https://pluginus.net

 

Mitä tietoja keräämme?

  • Kommentit
  • Kauppatilaukset
  • Tukiliput
  • keksit
  • Analytiikka (google)

Keräämme tietoja sinulta, kun rekisteröidyt sivustollemme tai tilaat uutiskirjeemme.

Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi. Voit kuitenkin käydä sivustollamme nimettömästi.

Yleisimpiä keräämämme tietotyyppejä ovat esimerkiksi: käyttäjänimet, jäsenten nimet, sähköpostiosoitteet, IP-osoitteet, muut yhteystiedot, maksutiedot, kuten maksuasiamiehen tiedot, tapahtumatiedot, verotiedot, tukikyselyt, foorumin kommentit, tuki lippuja.

 

Kuinka keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja

  • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan, kun annat ne meille, automaattisesti, kun selaat sivustoa, tai muiden ihmisten kautta, kun käytät sivustoon liittyviä palveluita.
  • Keräämme henkilökohtaisia ​​tietojasi, kun annat ne meille, kun suoritat jäsenrekisteröinnin ja ostat tai tarjoat tuotteita tai palveluita sivustolla, tilaat uutiskirjeen, sähköpostilistan, lähetät palautetta, osallistut kilpailuun, täytät kyselyn tai lähetät meille viestintä.

 

Henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme sinusta muilta

Vaikka keräämme yleensä henkilökohtaisia ​​tietoja suoraan sinulta, keräämme toisinaan myös tiettyjä henkilötietoryhmiä muista lähteistä. Erityisesti:
rahoituspalvelujen ja / tai tapahtumien yksityiskohdat maksupalveluntarjoajilta tapahtuman käsittelemiseksi;
kolmannen osapuolen palveluntarjoajat (kuten Google, Facebook), jotka saattavat antaa tietoja sinusta, kun linkität, muodostat yhteyden tai kirjaudut sisään tilillesi kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta, ja he lähettävät meille tietoja, kuten rekisteröintisi ja profiilisi kyseisestä palvelusta. Tiedot vaihtelevat ja ovat kyseisen palveluntarjoajan hallitsemia tai käyttäjän valtuuttamia tietosuoja-asetusten kautta palveluntarjoajalta.

 

Vihaan roskapostia.

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan käytetä väärin.

  • Emme välitä sähköpostiosoitettasi toiselle yritykselle ilman lupaasi
  • Teemme kaikkemme pitääksesi osoitteesi turvassa

 

Mitä käytämme tietojasi?

Mitään tietoja keräämme sinulta voidaan käyttää jollakin seuraavista tavoista:

  • Verkkosivustomme parantamiseksi (pyrimme jatkuvasti parantamaan verkkosivustomme tarjontaa sinulta saamiesi tietojen ja palautteen perusteella)
  • Paranna asiakaspalvelua (tietosi auttavat meitä vastaamaan tehokkaammin asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi)
  • Uutiskirjeemme

 

Kuinka pääset henkilökohtaisiin tietoihisi

Voit käyttää joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita keräämme sinusta, kirjautumalla sisään tilillesi. Sinulla on myös oikeus pyytää pääsyä muihin henkilökohtaisiin tietoihin, joita pidämme sinusta, ja pyytää korjaamaan näissä tiedoissa mahdollisesti esiintyvät virheet. Voit myös sulkea minkä tahansa sivustollamme olevan tilisi milloin tahansa. Jos haluat tehdä pääsy- tai korjauspyynnön, ota meihin yhteyttä.

 

Tietoa lapsista

Sivustomme ei sovi alle 16-vuotiaille lapsille, joten jos olet alle 16-vuotias, pyydämme, ettet käytä sivustoamme tai anna meille henkilökohtaisia ​​tietojasi. Jos olet 16-18-vuotias, voit selata sivustoja, mutta tarvitset vanhemman tai huoltajan valvonnan tullaksesi rekisteröidyksi käyttäjäksi. Vanhempien tai huoltajien vastuulla on seurata lastensa käyttöä sivustollamme.

 

Henkilökohtaisia ​​tietojasi koskevat markkinointivalinnat

Jos meillä on suostumuksesi siihen (esim. Jos olet tilannut jonkin sähköpostilistastamme tai olet ilmoittanut olevasi kiinnostunut saamaan tarjouksia tai tietoja meiltä), lähetämme sinulle markkinointiviestintää sähköpostitse tuotteista ja palveluista, jotka mielestämme saattaa kiinnostaa sinua. Voit kieltäytyä tällaisesta viestinnästä, jos et halua vastaanottaa niitä tulevaisuudessa käyttämälläperuuttaa”Itse viestinnässä tarjottu palvelu.

Sinulla on myös valintoja evästeiden suhteen, kuten alla on kuvattu. Muuttamalla selaimesi asetuksia voit valita, hyväksyykö kaikki evästeet, ilmoitatko evästeiden asettamisesta tai hylkäätkö evästeet. Jos päätät hylätä evästeet, jotkin Sivustojemme osat eivät välttämättä toimi oikein.

 

Tiedot, jotka julkistat tai annat muille

Jos annat henkilökohtaiset tietosi muiden ihmisten saataville, emme voi hallita tai ottaa vastuuta siitä, miten he käyttävät tai hallitsevat kyseisiä tietoja. On monia tapoja, joilla voit löytää itsellesi tietoja muille ihmisille, esimerkiksi kun lähetät julkisen viestin foorumiketjuun, jaat tietoja sosiaalisen median kautta tai otat yhteyttä toiseen käyttäjään (kuten kolmannen osapuolen kirjoittajaan) joko sivustollamme tai suoraan sähköpostitse. Ajattele huolellisesti, ennen kuin annat tietosi julkisesti saataville tai annat tietojasi muille. Jos annat tietoja toiselle käyttäjälle sivustomme kautta, kysy häneltä, miten hän käsittelee tietojasi. Jos jaat tietoja toisen verkkosivuston kautta, tarkista kyseisen sivuston tietosuojakäytäntö ymmärtääksesi sen tiedonhallintakäytännöt, koska tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta.

 

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen palvelujen tarjoamiseksi sinulle ja muille sekä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Jos et enää halua meidän käyttävän henkilökohtaisia ​​tietojasi, voit pyytää meitä poistamaan henkilökohtaiset tietosi ja sulkemaan tilisi. Huomaa, että jos pyydät henkilötietojesi poistamista, säilytämme tietoja poistetuilta tileiltä laillisten liiketoiminnallisten etujemme kannalta, lain noudattamiseksi, petosten estämiseksi, maksujen perimiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, ongelmien vianmääritykseksi, avustamiseksi tutkimuksissa, täytäntöönpanossa palvelusehdot ja ryhtyä muihin lain sallimiin toimiin. Säilytettyjä tietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

Kuinka voit ottaa meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöistämme tai tavasta, jolla olemme hallinnoineet henkilötietojasi, ota yhteyttä osoitteeseen Meidän kontaktisivulta.
Olemme todella iloisia, että olet päässyt tietosuojakäytännön loppuun, koska näiden asioiden tunteminen on paras tapa ymmärtää, miten henkilökohtaisia ​​tietojasi käytetään ja kuinka hallita niitä parhaiten!

 

Jos olet käyttäjä tai vierailija Euroopan talousalueella, nämä oikeudet koskevat myös sinua:

Sovellettavan EU: n tietosuojalainsäädännön (mukaan lukien yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 ("GDPR")) tarkoituksessa olemme henkilötietojesi '' rekisterinpitäjä ''.

 

Teemme evästeitä?

Kyllä (evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi kiintolevylle Web-selaimen kautta (jos sallit), jolloin sivustot tai palveluntarjoajat voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tietyt tiedot

Käytämme evästeitä ymmärtämään ja tallentamaan asetuksesi tulevia vierailuja varten.

Käytämme Google Analyticsia verkkosivustomme käytön seuraamiseen, jotta voimme tehdä lisäparannuksia. Evästeet ovat välttämätön mekanismi tämän toteuttamiseksi. Tietokoneellesi tätä tarkoitusta varten tallennetut evästeet eivät sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, eivätkä ne ole muiden sivustojen saatavilla. Voit kieltäytyä Google Analyticsista useilla tavoilla jos se saa sinut epämukavaksi.

 

Online Yksityisyyden suoja vain

Tämä online tietosuojakäytäntö koskee vain kerättyjä tietoja sivuston kautta eikä kerättyjen tietojen offline.

 

Kun meidän on päivitettävä tämä käytäntö

  • Meidän on muutettava tätä käytäntöä ajoittain varmistaaksemme, että se pysyy ajan tasalla uusimpien lakivaatimusten ja mahdollisten muutosten kanssa tietosuojakäytännöissämme.
  • Kopio tämän käytännön uusimmasta versiosta on aina saatavana tällä sivulla.

 

Suostumustasi

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

 

Kuinka pääset henkilökohtaisiin tietoihisi

Sinulla on myös oikeus pyytää meitä siirtämään henkilökohtaiset tietosi (eli siirtämään sinulle jäsennelty, yleisesti käytetty ja koneellisesti luettava muoto), poistamaan ne tai rajoittamaan niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuihin etuihimme, kuten profilointi, jota suoritamme suoramarkkinoinnin tarkoituksiin, ja jos olemme pyytäneet suostumustasi tietojen käsittelyyn, peruuttaa tämä suostumus entistä enemmän kuvataan alla.

Nämä oikeudet ovat rajoitettuja joissakin tilanteissa - voimme esimerkiksi osoittaa, että meillä on laillinen vaatimus henkilötietojesi käsittelystä. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa, että voimme säilyttää joitain tietoja, vaikka peruuttaisit suostumuksesi.

 

Kun vaadimme henkilötietojesi noudattamista lakisääteisissä tai sopimusvelvoitteissa, tällaisten tietojen toimittaminen on pakollista: jos tällaisia ​​tietoja ei toimiteta, emme pysty hallitsemaan sopimussuhdetta kanssasi tai täyttämään meille asetettuja velvoitteita. . Kaikissa muissa tapauksissa pyydettyjen henkilötietojen toimittaminen on valinnaista.

Jos sinulla on ratkaisemattomia huolenaiheita, sinulla on myös oikeus valittaa tietosuojaviranomaisille. Asiaankuuluva tietosuojaviranomainen on sen maan tietosuojaviranomainen, joka (i) asuinpaikkasi on; (ii) työpaikkasi; tai (iii) jossa katsot väitetyn rikkomuksen tapahtuneen.

 

Sekä henkilötiedoilla että henkilötiedoilla on sama merkitys tämän tietosuojakäytännön yhteydessä.